I´M BACK

Jaha då var man hemma i svealand igen, efter en mycket trevlig semester i Egypten och Marsa Alam.
Vi har haft ett underbart väder hela tiden så det har blivit stranden hela dagarna, snorklat i det härliga varma vattnet med färgglada fiskar. Om man inte upplevt det är det svårt att förstå vilka fantastiska färger fiskarna har och korallerna.
Men en del dagar låg blåsten på för mycket så det var rödflagg, tur man badade när det gick!

En em/kväll  var vi ut på en 3 timmars utflykt på kamelryggen och det var helt otroligt, vi var till en beduinby och vår unge kamelförare var en intressant man med mycke att berätta om deras kultur. Vi fick även uppleva solnedgången i öknen som var som ett vykort. Men när solen går ner blir det både kyligt och mörkt, så sista biten till hotellet såg man inte riktigt vart kameln satt sina fötter. Min kamel hette Casanova och Linus hade Mikael Jacksson, med på turen var även Gunnar och Åsa deras kameler hette Ali Baba och Oskar. 
En kväll åkte vi till Port Ghalib för lite shopping, det var mycket trevligt. Låg vid hamnen med fina stora båtar och fina affärer. Vi hade resesällskap av Åsa och Gunnar sedan ett mycket trevligt par från Borlänge Britt och Leo.
När vi kom tillbaka till hotellet blev det en trevlig middag tillsammans med dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0