2012-02-29

Åh idag är det onsdag och vi ska ha syjunta här hemma hos mig. Ska bli så trevligt, tror det blir att sy kuddfodral till sovrummet. Kanske får lite andra ideer under dagen, hoppas ialla fall att vädret blir lika vackert som igår.
Nej nu ska jag dricka upp mitt te och ta mig till jobbet. Ha en bra dag ♥

Värme

Vilket härligt vårväder vi har haft idag, blir full av energi.



Måååndag

Idag har det då inte varit något vidare väder,men men. Efter jobbet satt jag igång att baka lite matbröd och sen iväg till affären för att fylla på skåpen. Betalat räkningar ett ont måste men nu är det gjort. Fick ett tråkigt mejl från Ryanair att de ändrat våra avgångstider.... inte alls kul en hel em/kväll försvinner ju :(

Rågsiktskakor recept

2012-02-26

Har varit änu en underbar ledig dag med mycke sol. Har fått massor gjort idag och det känns härligt. Var ut till sommarstugan igår tillsammans med Hanna, vi hade fika med oss så det var riktigt mysigt. Här kommer några bilder från igår.






Härliga lördag

Solen skiner, sitter vid tv:n och kollar tjejvasan och dricker kaffe. Ska snart gå ut och fortsätta ute med att ta fram våren. Tror jag ska en tur ut till stugan och kolla läget. Sydde klart min hissgardin igår och blev nöjd med resultatet.
Härligt att vara ledig.


Fredag

Har en ledig dag idag oxå, skönt. Igår tillbringade jag dagen i Örebro tillsammans med svärmor medans Oliver, Philip och Anton var på Lek och Bus. Blev inte mycke handlat med försökte hitta insperation till att sy något nytt. Ska ialla fall sy en hissgardin till vårt sovrum. Har provat på att sy hålsöm på mina ljusköller som jag gör och det blev bra tycker jag, en liten extra detalj som gör det!

Sitter med en kopp kaffe och inväntar att få lite energi till att ta tag i gardintillverkningen. Hoppas på att vädret blir fint så att man senare under dagen kan vara ute och städa bort lite ris och få fram lite mer vårkänsla.

Tänk när man kan plocka sig en bukett vitsippor ♥

Vårkänsla

Idag har det varit ett fantastiskt vårväder, har fått massa energi och fått massa med "tråkiga saker" gjorda här hemma.
Har även haft tid att sitta vid symaskinen. Det blev ett kuddfodral till kökssoffan.



Söndag

Helgen har varit helt ok förrutom att vädret kunnat varit bättre. Lördagen tillbringade jag i innebandyns tecken, alla 3 barn har haft matcher. Har annars fixat och donat här hemma. Köpte tidningen drömhem och trädgård igår och såg ett så fint hem, kök, matrum och vardagsrum i ett. Stort och luftigt och hemtrevligt. Inte supermodernt men lantligt. De hade målat det gamla parkettgolvet svart, det kanske inte låter så snyggt men resultatet föll mig i smaken. De hade sparat de gamla köksluckorna men fått de lackade vita. Vill oxå ha öppen planlösning.


Igår var jag in på Entre där köpte jag mig 2 nya lampor

Livskvalitet

Har haft en helt underbar dag på jobbet idag. Vi har varit ute vid en sjö hela dagen, med angling, fika och korvgrillning. Och förståss massor med sol och skratt.Det kallar jag  Livskvalitet ♥

Carulla design

Oj nu var det allt ett tag sen jag bloggade. Har haft fullt upp så orken har inte funnits, men nu så ska det bli bättre.
Idag kom min älskling hem med ett nytt strykjärn, va glad jag blev. Äntligen kanske det blir både roligare och lättare att stryka.

Har varit flitig och sytt klart en hel hög med hjärtan dessa dagar, här kommer några smakprov.





Har även gjort en tavla idag, ska nog hänga den i sovrummet
Carulla design



Glöm inte bort alla ♥ dag på tisdag

Bilderna är hämtade från www.tant-gron.nu

SÖNDAG

Stoppa stoppa stoppa, sy ihop, sy ihop och sy ihop. Det är inte bara att producera hjärtan. Men det är det värt.

Varit på Hannas innebandy match, de förlorade med 1-2 men spelade jättebra, så det var synd. Har nu ätit gott och slappar i soffan med lite mer stoppning och ihop syning ♥


Nöjd och glad

Som jag berättade tidigare har jag nu varit hemma hos svärmor och sytt, vi undrar om det är nu dax att registrera ett företag. ( Ha ha ha) Vi har ialla fall ett namn på affären! Skämt å sido drömma kan man ju göra. Tack kära svärmor för all hjälp och svärfar för all mat o fika service ♥

Hjärtan på G


Hjärtan som väntar på att stoppas


"Mitt företags namn"

Hade faktiskt ett besök i morse

Bjuder på en bild på mina nyinköpta svampar

Härliga lördag

Har kört Anton och Oliver till bussen, de ska till Globen på hockey. Linus packar iordning sin väska för en rallydag i skogen och jag sitter ocxh njuter av en kopp kaffe. Ska snart fylla upp ett hett bad sen bege mig till svärmor, ska nog oxå göra iordning några semlor att ta med.


Semlor

Äntligen fredag! Har bakat semelbullar idag, hoppas de blev lika goa som de såg ut. Har ätit kvällsmat tillsammans med alla 3 barnen, inte så vanligt ♥. Så hade vi ju goa Alice här oxå. Har plockat ihop allt inför morgondagens systund hos svärmor, och nu en kall öl och lite tv.

Semlor

Värme

Vill ha en täljstenskamin

2012-02-09

Tror kylan har kommit tillbaka, -12 grader ute. Sitter och njuter av en kopp te innan det är dax att bege sig till jobbet. Det är redan torsdag, veckorna går fort.

n
Härliga bilder från tant grön


Tulpaner

Äntligen känns det som förkylningen är lite bättre, sååå skönt.  Efter jobbet var jag och handlade och köpte en bukett tulpaner, jag blir så glad av dessa vackra blommor. Mer behövs inte ♥




2012-02-08

Har inte orkat varit in på bloggen på 2 dagar. Är förkyld och all energi går åt att orka arbeta. Blev lite piggare igår när svärmor hade skickat med Linus lite tyg till mig, men inte så pigg så jag orkade sy. Men till helgen ska jag i alla fall ha en dag med svärmor och hennes broderingsmaskin. Nej nu göra sig iordning och åka till jobbet, skippar mina promenader när jag mår tocken här.


Måndag morgon

Varmt te med honung, hoppas det hjälper mot halsen.


Söndag em

Jag valde att åka ut på rallyt och det var himla skönt även om det är lite gråkallt. Mycket fin bilåka av de flesta man blir ju lite sugen. Nu dricka lite kaffe sen tror jag jag ska gå till symaskinen, har fått mer beställningar på hjärtan. Så jag får nöja mig med att gasa på min hugin.


Trotsa kylan eller???

Hur ska jag göra. Rally eller vara hemma och pyssla och gå i myskläder hela dagen??

(Gammal bild på mig och vår rallybil)

Inköp

BRICKBORD ORIENT 40 CM
köpte mig ett brickbord eller jag köpte faktiskt två, ett stort och ett litet.

Oliver köpte sig en sackosäck.

Var in på Ikea och köpte mig gardintyg och massa ljus, på Nice blev det fina band och på Din Sko blev det ett par kängor. Var även in på lamplagret och hittade en lampa som jag viljat ha länge. Är nöjd med dagen och plånbken är ganska tom, så dagen är väl lyckad kan man säga.

ROSMARIE Metervara, vit, grå Bredd: 150 cm Mönsterhöjd: 91 cm

20120204

Idag är det riktigt kallt -22 grader. Ska ta en tur till Örebro för lite handling. Behöver ha tyg till sovrummsgardiner och så blir det att hitta insperation i några affärer.

Tur att man inta ska åka skidor

Ljusköller och hjärtan

Har fortsatt mitt syarbete idag efter jobbet, fick även med mig dottern in i syrummet. Riktigt kul.






Hjärtan

Idag var det friskt ute, kändes i kinderna. Men så härligt. Väntar på att svärmor ska komma och hämta mig så vi kan dra vidare till Åsa för lite syjunta. Har varit och köpt vitt linnetyg så jag ska sy hjärtan och köller till ljus.

♥♥♥

RSS 2.0