Kostym

Vilket skitväder det har varit idag. Efter jobbet åkte jag, Linus och Oliver iväg till Karlskoga för att inhandla vår skor till Oliver, han hittade 2 par. Sen tog jag en chansning och gick in på dressman för att se om de hade rätt storlek på kostymen som Anton vill ha, och vilken tur. De hade den och nu har han provat den, och den satt perfekt.

Nu fattas det bara skjorta och slips i någon läcker färg
Produktbilde av Just a Suit Black SlimProduktbilde av Just a Suit Black Slim

Då är sista dagen......

Då är det sista dagen på min 4dagars ledighet här. Ska tillbringa den tillsammans med min dotter i Örebro. Ska inhandlas vårskor och fotbollsskor. Har haft en härlig ledighet med mycke vila och umgänge med min familj ♥



Påsk 2012

Då var det påsk och 4 dagar ledig. Började dagen igår med en promenad upp till masten i knuthöjden, fick en nära döden upplevelse 2 gånger på denna promenad. För det första har jag dåligt flås så jag kunde knappt andas i tempot som Linus drog upp men men. Det andra var att när vi var på väg ner kom det en varg i skogen trodde jag skulle dö och blev ju rädd om Asta, men sen såg vi ju att det var en hund. Men dessa sekunder innan hann jag tänka mycke och bli rädd. Jaja ialla fall kom det ingen ägare till hunden så den följde oss hela vägen till bilen, sen visste vi inte vad vi skulle göra, men den drog iväg in i skogen igen. Hoppas den har hittat sin matte och husse.

Idag blir det tydligen mer motion, tror Linus har sett programmet "älskling, du har blivit en tjockis". För nu kör han stenhårt med mig.

GLAD PÅSK TILL ER ALLA



Fire

Jaha nu har det gått en vecka sen jag var in här och skrev, kan det tyda på att mitt liv är innehållsfattigt eller är jag lat??? Jag har ialla fall kört på med lite träning, mest promenader och så har det blivit lite simträning. Med min syning har det inte hänt mycke, men det kommer väl.

Idag var jag på brandutbildning genom mitt arbete, det var helt ok och man får allt lite och tänka på hur man har det med allt i hemmet. Nej nu ska jag ta mig en promenad. Ses


RSS 2.0