En dag....

Då var snart denna helg till ända. Har haft en riktigt skön helg och verkligen bara gjort det som jag viljat. Idag tog jag en jogging runda tillsammans med Linus, kan inte förstå att bena ska kännas som tunga betongklumpar. Tänk om de kunde gå lika lätt som nålen i symaskinen. En dag kanske de åtminstånne känns som veträn :)


Tussilago

Idag har min träning bestått av krattning, har varit till stugan och gjort vårfint där. Såg massor med tussilago, de lyser så vackert med sin gula färg. När jag kom hem så lagade jag lite lunch sen la jag mig på altanen och sov lite middag, gud så skönt det var. Fick sällskap av Asta. Tar nu en kopp kaffe vid tv:n Linus ska se på fotboll.
Till kvällen blir det fläskfile, potatisgratäng och sallad. Ha en fortsatt bra lördag.


Fredagsmys på altanen

Härliga fredag. Har idag tagit tag i vår altan och vårstädat där ute. Såpa doftar otroligt gott.




Kvällsdopp

Har haft en trevlig kväll med lite träning som  bestod av simning, det blev 1,5 km. Tack Åsa för sällskapet.


Början på en kjol

Igår hade vi syjunta, tyvärr kunde inte alla vara med men det är så det blir ibland. Jag började ialla fall med en jeanskjol som jag gör av ett par byxor efter Oliver. Jag han inte klart men fick god hjälp av svärmor och Ing-Britt.




Katten Alvis ville oxå va med

"Flickorna hann även kolla in pensionspengarna"

jeanstyg

Vaknade imorse och det var vitt på backen, inte så jag jublade precis. Men som tur var kom solen fram och det kändes som våren ändå är här. Har varit på ett nytt möte på skolan med barn nr 3. Så då var samtalen klara för den här terminen. Imorgon är det syjunta och jag har inte bestämt vad jag ska göra, har idetorka. Tänk om man skulle kunna sy sig en kjol av gamalt jeanstyg som ligger i min tyghög? Det ska jag nog sova på.

Levis jeanskjol

Tant Grön

Här kommer lite påskpynt från tant grön
H



Måndag

Har varit en riktigt bra dag, jobbat, möte på skolan sedan en härlig skogspromenad tillsammans med Linus och Asta.
Igår sydde jag klart min ängel, så nu har jag två. Blev nöjd här kommer ett kort på dem tillsammans.


Ängeln innan vingarna kom på plats

Söndag

Söndag och ännu en dag med grått väder. Som sagt åkte ju jag till Linde igår och badade, så det blev ju inget pyssel igår som jag skrev men men. Sitter med en kopp kaffe och tittar på Nyhetsmorgon och kollar runt lite på datorn.
Ha det gött ♥


Energikällan

Va skönt det är när man har en dag utan massa planer för då blir de oftast bäst. Fick lust att åka och simma så jag och Oliver åkte iväg till Energikällan i Linde. Vi fick sällskap av Åsa och Philip. Så istället för min motionsrunda blev det simträning. Så himla skönt.
På vägen hem åkte vi till Åsas syster Pia och drack lite kaffe, nu hemma och ska snart börja med kvällsmaten som blir tacotårta.

Lördag

Lördag och en ledig dag, har inget alls inplanerat denna dag, men det är just nu tråkigt väder så jag ska nog tillbringa dagen vid symaskinen. Sen ska jag naturligtvis ta min motionsrunda.

En bild på min ängel som jag sytt

vem har sagt att det ska va enkelt

Har varit på en härlig promenad i skogen tillsammans med Linus och Asta, det är halt på sina ställen eller otroligt mjukt. Bra träning.
Håller på att sy en Ängel ur Tone Finnangers böcker, hoppas den blir lika fin som på bilden, men det är ett piller med alla små detaljer.


den här bonaden är allt bra fin undra om man ska ge sig på den????

20120312

Åå vilket vårväder vi har, ska snart ta mig en tur i skogen och njuta. Annars är det inge planerat, kanske man kan ta sig in till symaskinen och börja att dra lite trådar till min hålsömnad till ljusköllorna. Måste erkänna att jag blev lite sugen på att göra iordning i bussen för att snart ta första premiärturen med den, men det får väl vänta.
Ha en fortsatt bra dag ♥

Hannis

Ojojoj nu va det länge sedan jag var här. Det har väl inte hänt så mycke, men nu har jag tagit tag i min träning. Så nu jäklar ska fru Stenberg få lite ordning på kropp och flås. Har nu en morot längre fram som jag vill va någolunda iform till.

Idag fyller min älskade dotter 16 år så nu ska jag gå upp och förgylla hennes morgon med min vackra sång

Grattis på din dag önskar mamma och Linus

Tjejfest

Jaha då var man hemma igen efter folkracet. Nu ser jag på lite skidskytte och ska snart göra mig iordning för tjejfest hemma hos Åsa.


Folkrace

Lördag och ledig. Strålande sol kaffekorgen färdigpackad nu blir det grängesberg och lite folkrace.


Torsdag

Första mars och det är som våren ute, bara att njuta. Har varit iväg och lämnat min korg med hjärtan för försäljning känns riktigt bra. Ska snart iväg på behandling - hot stones.


RSS 2.0